Parvekkeeni heräsi henkiin


Pääsiäisenä satuin selailemaan sisustuslehtiä. Niissä puhuttiin parvekkeista. Ymmärsin, että minulla sattuu olemaan parveke, jota en viime kesänä juurikaan käyttänyt. Tänä kesänä parveke pitäisi ottaa hyötykäyttöön. Aloin heti selaila kännykällä Huuto.nettiä ja etsiä sopivaa parvekesisustusta. Halusin parvekkeelle pirteitä hippivärejä.


Parvekkeella viihtymiseen vaikuttaa suuresti se, että siellä on mukavat tuolit. Tyynyttömät puutuolit eivät houkuttaneet, joten pehmeyttä täytyi lisätä. Vihreän peiton ja tyynyt löysin tarpeettomina lapsuudenkodistani. Pöytäliinan ja toisen peiton löysin sieltä Huuto.netistä. Peittojen alle selkänojiin laitoin myös tyynyt, jotta nojaaminenkin olisi miellyttävää.


Menin jopa niin pitkälle, että ostin parvekkeelle kukan. Sävyihin sopiva sekin! Se löytyi ihan K-citymarketin valikoimista ollessani ruokaostoksilla. Se on elänyt ja kukoistanut jo monta viikkoa. Kerrankin saan jonkun kasvin pysymään hengissä.


Nyt minä todellakin käytän parvekettani. Juon siellä mm. aamiaiseni vapaapäivinä.


 Luen siellä Teuvan paikallislehdessä olevat kuumat uutiset.



Kirjoitan tätäkin päivitystä. Tajusin tänään, että koska parvekkeelleni paistaa ilta-aurinko, voin aamupäivällä ihan hyvin istua parvekkeella tietokoneen kanssa. Ei nämä tuolit ehkä ergonomiset ole, mutta aina voi nostaa jalat tuolille, laittaa tietokoneen kiinni ja alkaa lukea kirjaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Feta-pinaatti-lohi-kiusaus

Muutto Wordpressiin

Miltä tuntuu sairastaa ja laihtua, vaikka ei haluaisi?